W Collection

W11

Povežite se sa 6TH SENSE inteligetnim kuhanjem

W Collection je primila dvije prestižne nagrade za izvanredan dizajn:

Samo izaberite recept, a 6th Sense tehnologija će ga učiniti savršenim svaki put!

Za inovativno i pojednostavljeno iskustvo kuhanja. Jednostavno odaberite jelo i inovativna tehnologija 6TH SENSE će napraviti ostalo, automatski podešavajući vrijeme, temperaturu i vlažnost kako bi se osigurali savršeni rezultati svaki put. Sa 6TH SENSE senzorima i uzbudljivim izborom ekskluzivnih opcija, korisnici mogu napraviti savršen obrok dok uživa u neusporedivo intuitivnom iskustvu.

SteamSense +

Kuhanje sa 100% pare ističe potpun okus hrane, omogućujući korisnicima da uživaju u nevjerojatno zdravim obrocima čuvajući hranjive tvari, vitamine i minerale.

MultiSense Probe sonda

MultisenseProbe sonda nadzire temperaturu hrane u četiri točke kako bi osigurala potpunu kontrolu temperature iznutra i izvana.

Cook4

Funkcija Cook4 pruža jedinstvenu razinu fleksibilnosti koja omogućuje korisnicima da istodobno kuhaju do četiri jela bez miješanja okusa ili aroma.

MySmartDisplay

W11 MySmartDisplay intuitivno je i jednostavno čitljivo sučelje koje pomaže korisnicima da postanu bolji, višestruko inspirirani kuhari.

TEHNOLOGIJA

iXelium premaz

Whirlpool pećnice imaju iXelium, patentirani premaz visoke tehnologije koji nikad ne gubi sjaj. Površina koja je otporna na ogrebotine i lako se čisti ostaje sjajna tijekom vremena. iXelium je nevjerojatno jednostavan za čišćenje i ostat će lijep s vremenom.

SmartClean

Inovativna tehnologija SmartClean temeljito i učinkovito čisti pećnicu za samo 35 minuta, ne ostavljajući mirise i bez deterdženta. SmartClean tehnologija radi zajedno s posebnim emajlom koji se lako čisti i nudi poseban ciklus koji uvijek daje savršene rezultate čišćenja.

Teleskopske vodilice

Teleskopske vodilice su dizajnirane da olakšaju umetanje i uklanjanje pribora. Vodilice se lako uklanjaju i omogućuju pomicanje ili premještanje posuda za kapanje i žičane police radi savršene kontrole procesa kuhanja.

Soft Closing (meko zatvaranje vrata)

Zahvaljujući sustavu SoftClosing +, samo neznatan pritisak na vrata i vrata pećnice će se zatvoriti glatkim pokretom bez buke.

Piroliza

Kada se postavi način samočišćenja, unutrašnjost pirolitske pećnice doseže ekstremno visoku temperaturu (oko 470 ° C), pri čemu se svi ostaci hrane pretvaraju u pepeo koji se može jednostavno obrisati vlažnom spužvom.

Katalitičke ploče

Pećnice se mogu opremiti katalitičkim pločama. Ove ploče su presvučene posebnim mikro-poroznim premazom koji apsorbira i najtvrdokornije mrlje od masti. Katalitičke ploče mogu se kupiti kod ovlaštenih Whirlpool servisa.

 
W11
 
W9
 
W7
ZNAČAJKE

KONVEKCIJSKA PEĆNICA

 

PARNA PEĆNICA

KONVEKCIJSKA PEĆNICA

 

PARNA PEĆNICA

KONVEKCIJSKA PEĆNICA

6TH SENSE

  

CONNECTIVITY

    

KORISNIČKO SUČELJE

My Smart Display 4.5”

 

Smart Display 3.5”

Smart Display 3.5”

 

Assisted Display

Assisted Display

IXELIUM PREMAZ

     

KOMBINACIJE KUHANJA

ČAK DO 100 KOMBINACIJA

 

ČAK DO 60 KOMBINACIJA

ČAK DO 60 KOMBINACIJA

 

ČAK DO 40 KOMBINACIJA

ČAK DO 40 KOMBINACIJA

PARA

  

SteamSense+

SteamSense

 

SteamSense

 

MULTISENSE SONDA

      

BAKESENSE

       

COOK4

  
6TH SENSE Live App
Ostanite pametni.
Ostanite povezani.
Osjećajte se slobodno.

Whirpool-ov 6thSenseLive App nudi intuitivan i jednostavan način kontrole svakog uređaja bilo gdje i bilo kada.

Otkrijte više
Pronađite Whirlpool prodajno mjesto blizu Vas
Pretraži