W COLLECTION

W9

Povežite se sa 6TH SENSE inteligetnim kuhanjem

W9 kolekcija ugradbenih aparata nadahnjujuća je kombinacija minimalnog dizajna i inovativne tehnologije

Opremljeni intuitivnim, jednostavnim funkcijama, svi W9 uređaji usklađuju se s odgovarajućim dizajnom kako bi osigurali lijepu vizualnu harmoniju i ekskluzivan, elegantan izgled.

Iskonsko staklo u kombinaciji s sjajom nehrđajućeg čelika stvara idealno avangardno rješenje za suvremene kuhinje.

Vrhunski
dizajn

Whirlpool shvaća važnost vrhunske izrade i pažljivo izrađenih detalja. Bezvremenski dizajn W kolekcije nadopunjuje svaki stil kuhinje, dok se odgovarajući uređaji neprimjetno stapaju jedni s drugima kako bi stvorili uzvišeno privlačan koordinirani izgled.

Čak su i sjajni završni slojevi dizajnirani za jednostavno čišćenje, pa otisci prstiju i mrlje postaju stvar prošlosti.

Od platinastog kromiranog logotipa do zatamnjenog stakla i sofisticiranog metalnog pojasa od ruba do ruba, svaki je detalj osmišljen kako bi oduševio i poboljšao cjelokupno Whirlpool iskustvo.

Intuitivna inteligencija,
napredne performanse

Whirlpool je za svoje kupce stvorio kolekciju uređaja koji osjećaju njihove potrebe i pomažu im na svakom koraku. Whirlpool uređaji uče i prilagođavaju se načinu na koji se koriste, i govore kao vi, tako da su jednostavni za razumijevanje.

W Collection ima jedinstvenu Whirlpoolovu tehnologiju 6TH SENSE koja jamči napredne performanse za maksimalne rezultate uz minimalne napore. Pametni 6TH SENSE senzori i intuitivne funkcije razmišljaju za potrošače, omogućujući im da dobiju više od svojih uređaja nego što su ikada mogli zamisliti.

Oni stavljaju "lakoću" u "jednostavnost upotrebe" tako što osiguravaju prave informacije u pravo vrijeme, memoriranjem omiljenih programa i automatskim predlaganje kada je to potrebno.

Osjetivši što je potrebno, oni donose novu razinu vrhunske izvedbe koja osigurava ispunjavanje korisničkog iskustva i izvrsne rezultate svaki put. Ova novootkrivena stručnost i zadovoljstvo omogućuju korisnicima da teže savršenstvu.

 

6TH SENSE Live App
Ostanite pametni.
Ostanite povezani.
Osjećajte se slobodno.

Whirpool-ov 6thSenseLive App nudi intuitivan i jednostavan način kontrole svakog uređaja bilo gdje i bilo kada.

Otkrijte više
Pronađite Whirlpool prodajno mjesto blizu Vas
Pretraži