W COLLECTION

W9 mikrovalne pećnice

Povežite se sa 6TH SENSE inteligetnim kuhanjem

Ugodno i inutativno iskustvo kuhanja

Samo izaberite recept, a 6th Sense inteligetna tehnologija će optimizirati cijeli proces kuhanja te osigurati najbolje moguće rezultate

SmartDisplay (3.5 "color TFT display)

Revolucionarno novo sučelje s 3,5-inčnim TFT zaslonom u boji za navigaciju jednako intuitivno kao na Vašem pametnom telefonu. Dopustite da vas vodi kulinarski asistent: kroz širok izbor jela, on će vam pružiti najbolje parametre kuhanja koji će jamčiti savršen rezultat.

Crisp

Uživajte u vrlo brzim i iznimno hrskavim rezultatima zahvaljujući tehnologiji Crisp. Hrana je prekrasno zlatno smeđa i nevjerojatno hrskava od vrha do dna s mnogo manje vremena i truda nego u kod konvencionalnih pećnica. Tehnologija Crisp je idealan način za usavršavanje svega; od kolača, quichesa i kruha do omleta, ribe i pečenja.

CrispFry

Funkcija CrispFry je ekskluzivni način za uživanje u hrskavom prženom završnom sloju i okusu s malo ili bez ulja. Jednostavno postignite istu hrskavost, brze rezultate kao i korištenjem pećnice ili tave. Zahvaljujući 6TH SENSE, hrskava hrana se može brzo zagrijati od smrznute do temperature posluživanja. Auto Crisp se koristi samo za zamrznutu gotovu hranu.

Rice&Pasta

Rice&Pasta je jednostavna funkcija koja štedi vrijeme i napor potreban za zdraviji način kuhanja. Upotrebljavajući prirodnu snagu pare, ovaj program čuva arome i hranjive tvari te pari ili kuha hranu u setu posebnih dodataka za lakšu pripremu i brže, ukusnije rezultate.

6TH SENSE LIVE
Ostanite pametni.
Ostanite povezani.
Osjećajte se slobodno.

Whirpool-ov 6thSenseLive App nudi intuitivan i jednostavan način kontrole svakog uređaja bilo gdje i bilo kada.

Pronađite Whirlpool prodajno mjesto blizu Vas
Pretraži