Pećnice

 • Q: Kako očistiti površine od nehrđajućeg čelika i brinuti se o njima?

  A:

  Savjeti za čišćenje površina od nehrđajućeg čelika i brigu o njima.

  • Upotrebljavajte sredstva za čišćenje i poliranje površina od nehrđajućeg čelika. Za WPro proizvode, posjetite našu trgovinu s potrepštinama. Nakon uporabe tekućeg deterdženta ili sredstva za čišćenje za sve namjene, isperite površinu čistom vodom i osušite je mekom krpom bez gaze.
  • Upotrebljavajte ocat za uklanjanje mrlja od kamenca. Nemojte koristiti jastučiće za čišćenje natopljene sapunom, abrazivna sredstva za čišćenje, kremu za poliranje površine štednjaka, jastučiće od žičane vune, pješčane krpe za pranje ili papirnate ručnike, jer može doći do oštećenja.

 • Q: Kako očistiti staklo na pećnici?

  A:

  Upotrijebite sredstvo za čišćenje stakla i meku krpu ili spužvu. Nanesite sredstvo za čišćenje na krpu ili spužvu; nemojte ga nanijeti izravno na staklo. Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje, jastučiće od žičane vune, pješčane krpe za pranje ili papirnate ručnike jer može doći do oštećenja. Upotrebljavate li papirnate ručnike, prvo provjerite na pakiranju jesu li prikladni, jer neki od njih mogu uzrokovati oštećenje.