Whirlpool ugradbena mikrovalna pećnica: Boja nehrđajućeg čelika - W9 MD260 IXL

W9 MD260 IXL | 859991544610
    Nehrđajući čelik Nehrđajući čelik
Funkcije kuhanja
Tehnologija / značajke
Zdravo kuhanje
Kapacitet
31 l
Dizajn

Procjene temeljene na usporedbi Whirlpool proizvoda dostupnih na tržištu.

Funkcije kuhanja

Količina raspoloživih funkcija kuhanja.

Crisp

Nevjerojatna svježina. Ova oštra funkcija Whirlpool mikrovalne pećnice i namjenska posuda jamče da ćete u svakom trenutku moći kuhati najkvalitetniju pizzu, pitu ili quiche.

Steam

Zdrava, na pari kuhana jela, bilo kada. Tehnologija pare pruža najzdravije i najukusnije recepte jednim dodirom gumba.

JetDefrost

Brzo odmrzavanje. Koristite jedinstveni JetDefrost 3D sustav za učinkovito odmrzavanje hrane s lakoćom u mikrovalnoj pećnici.

Forced Air

Pečat u okusu. Zahvaljujući tehnologiji Forced Air, zagrijan zrak cirkulira unutar vaše mikrovalne pećnice koristeći inovativni sustav konvekcije, dajući vam vlažne, sočne rezultate kuhanja.

DoughRising

Savršena priprema kvasca za kruh i tijesto s DoughRising funkcijom. Posebni program sačuvat će stabilnu Maxi Chef unutrašnju temperaturu sna 30 °C: idealnu za dizanje tijesta.

Bread Defrost

Svježi kruh, bilo kada. S postavkom za odmrzavanje kruha na mikrovalnoj pećnici, možete pretvoriti kruh od smrznutog u svježi samo pritiskom gumba.

Reheat Function

Brže zagrijavanje. Uživajte u zagrijanom obroku za nekoliko minuta, uz funkciju podgrijavanja.

Keep Warm

Topla udobnost. Funkcija održavanja tople vode u ovoj Whirlpool mikrovalnoj pećnici osigurava da vaša hrana ostane topla do 4 sata, dok je štiti od isušivanja, tako da možete uživati u obroku kad god želite.

Tehnologija / značajke

Inovativna tehnologija i posebne značajke koje vam pomažu pripremiti ukusna jela, skratiti vrijeme kuhanja i pomoći vam u automatskim postavkama.

6thSenseLive App

Intuitivna pomoć 6thSenseLive aplikacije daje potrošačima „korak po korak“ upute i transformira rutinske recepte u remek djela iz mikrovalne pećnice . Uz učenje korisničkih postavki predlaže recepte i daje korisne savjete koji će se pobrinuti da je svako jelo kuhano do savršenstva.

iXelium

Dugotrajan sjaj. Revolucionarna obrada iXelium štiti vašu mikrovalnu pećnicu od ogrebotina i korozije, osiguravajući uvijek savršen sjaj. Lako se čisti: sve što trebate je voda i meka tkanina.

Jet Start

Izvanredna brzina podgrijavanja.   JetStart funkcija povećava toplinu unutar pećnice na maksimalno 30 sekundi, pružajući idealnu temperaturu za podgrijavanje hrane s visokim sadržajem vode, kao što su bistre juhe ili pića.

6TH SENSE Tehnologija

Sigurno kuhanje. S 6TH SENSE tehnologijom, mikrovalna pećnica automatski podešava vrijeme, temperaturu i razinu energije tijekom procesa kuhanja.

SmartDisplay

SmartDisplay intuitivno sučelje jednostavno za uporabu koje omogućuje komunikaciju potrošača s njihovim W9 pećnicama. Zaslon na dodir sa 16 boja i 3.5” zaslonom na dodir (480 x 320 piksela), četiri dodirno osjetljivih senzora i WiFi povezivanjem ima funkciju dijaprojekcije za jednostavniju kontrolu i programiranje, dok TFT zaslon omogućuje visoku razlučivost slika s polifonim zvukom koji upotpunjuje iskustvo potpomognutog kuhanja.

Quartz grill

Idealno iskustvo kuhanja. Quartz Grill podgrijava i kuha hranu brže od tradicionalnog infracrvenog roštilja. To je resursno učinkovito, smanjujući vaše troškove energije i potpuno samočisteće.

3D tehnologija

Kuhano do savršenstva. Revolucionarni sustav 3D tehnologije osigurava čak i cirkulaciju topline kroz potpuno trodimenzionalni sustav distribucije topline, tako da uvijek možete uživati u jednoliko kuhanim obrocima, dodirom gumba.

Child lock

Sigurnost na prvom mjestu. Ova Whirlpool mikrovalna pećnica ima sustav zaključavanja postavki kao zaštitu od djece, kako bi se spriječilo djecu da slučajno koriste ovaj uređaj.

Automatsko čišćenje

Za čišćenje unutrašnjosti korisnik mora u mikrovalnu staviti posudu s vodom i odabrati tu funkciju. Prirodna moć pare uklanja ostatke hrane u samo nekoliko minuta koje se potom treba obrisati.

Zdravo kuhanje

Opcije ili programi za kuhanje posuđa na paru.

Crisp

Nevjerojatna svježina. Ova oštra funkcija Whirlpool mikrovalne pećnice i namjenska posuda jamče da ćete u svakom trenutku moći kuhati najkvalitetniju pizzu, pitu ili quiche.

Steam

Zdrava, na pari kuhana jela, bilo kada. Tehnologija pare pruža najzdravije i najukusnije recepte jednim dodirom gumba.

Pasta & Rice

Jednostavno kuhanje na paru. Ovaj Whirlpool mikrovalna pećnica ima plovilo za parenje koje vam omogućuje da uživate u izvrsnoj pari, tjestenini, riži ili povrću za nekoliko minuta bez napora.

Crispfry

Za kuhanje ukusnih jela s prženom teksturom i okusom, ali bez ili s veoma malo ulja još je zdraviji od uporabe tave za pečenje.

Kapacitet

Kapacitet mikrovalne pećnice, mjeren u litrama

Kapacitet od 31 litara

Više prostora za vaše kuhanje. Ova Whirlpool mikrovalna omogućuje kapacitet od 31 litre što vam omogućuje da nikada ne izgubite prostor za nove recepte.

Dizajn

Posebni estetski elementi, kao što su user-friendly sučelja, intuitivne ergonomske kontrole i druge atraktivne značajke.

iXelium

Dugotrajan sjaj. Revolucionarna obrada iXelium štiti vašu mikrovalnu pećnicu od ogrebotina i korozije, osiguravajući uvijek savršen sjaj. Lako se čisti: sve što trebate je voda i meka tkanina.

Tehničke informacije

Whirlpool ugradbenu mikrovalnu pećnicu odlikuju: boja nehrđajućeg čelika Izuzetno velika unutrašnjost. Kombinirana tehnologija, koja pruža fleksibilnost pripreme hrane na tradicionalan način. Ekskluzivna 6th SENSE tehnologija, koja automatski prilagođava vrijeme, temperaturu i potrošnju energije tijekom pripreme hrane. Crisp funkcija, da neusporedivno hrskave pizze i pite.

Dimenzije

Visina proizvoda
385
Širina proizvoda
595
Dubina proizvoda
514
Dubina ugradne niše
550
Maksimalna visina ugradne niše
380
Minimalna visina ugradne niše
380
Maksimalna širina ugradne niše
568
Minimalna širina ugradne niše
556

Osnovne značajke

Kapacitet unutrašnjosti (l)
31
Otvaranje vrata
Spuštanje
Door opening mode
Nagibni s ručicom
Main colour of product
Nehrđajući čelik
Type of Display
TFT
Child lock
Da
Plate cover
Da
Grill grid
Da
Vrsta grilla
Kvarc
Bar kod
8003437396151
Sat
Da
Nominalna snaga (W)
2300
Tip konstrukcije
Ugradni
Vrsta upravljanja
Elektronička
Dužina električnog kabela (cm)
135
Timer
Da
Okretni tanjur
Da
Promjer okretnog tanjura (mm)
325

Performanse

Vrsta mikrovalne pećnice
Mikrovalovi-kombinirano
Maksimalna snaga mikrovalova (W)
1000
Snaga grilla (W)
800
Osigurač (A)
10
Metoda kuhanja s ventilatorom
Da
Grill metoda kuhanja
Da

Uputstva Za Upotrebu

Korisnički priručnici tvrtke Whirlpool isporučeni su uz proizvod prilikom isporuke. Također možete preuzeti korisnički priručnik ovdje.

Tehnički list proizvoda

Hrvatski

Preuzimanje

Dnevni vodič

Hrvatski

Preuzimanje

Zdravlje, Sigurnost & Okoliš

Hrvatski

Preuzimanje

Usporedi ( Uređaji )

Molimo Vas, dodaje još jedan uređaj za usporedbu