WHIRLPOOL 6TH SENSE PEĆNICE - ZA JEDNOSTAVNIJE KUHANJE!

Whirlpool 6TH SENSE Backöfen - erleichtern das Kochen!

PEĆNICE SA POSEBNIM OSJETILOM

Whirlpool 6TH SENSE pećnice su dio asortimana kuhinjskih ugradnih aparata koji sadrže inteligentne senzore i funkcije koje pojednostavljuju vaš život i čine revoluciju u načinu vašeg kuhanja.

Profesionalni rezultati - svaki put.

Vaša Whirlpool 6TH SENSE pećnica ostavlja razočarenja u kuhinji iza vas. Sa 30 recepata, inteligentna 6TH SENSE tehnologija se brine o cijelom procesu kuhanja, nadzire potrošnju energije, podešava vrijeme kuhanja - čak vam daje zvučno upozorenje kad je vrijeme da promiješate i okrenete hranu koju pečete.

Whirlpool 6TH SENSE pećnica zna kako začiniti vaš život, konstantno osjećajući i prilagođavajući vrijeme i temperaturu, kako bi pružila savršene rezultate kuhanja.
Uživajte u specijalnim programiranim receptima i pripremite ukusna jela samo jednim dodirom na gumb, ali naravno, i dalje možete kuhati i na tradicionalan način!

cook3

Cook3

Vaša Whirlpool 6TH SENSE pećnica kombinira snažni grijači element sa jedinstvenom distribucijom zraka i tako stvara sustav Cook3.
Sa 6TH SENSE pećnicom možete istovremeno kuhati tri različita jela do savršenstva i to bez miješanja okusa i mirisa. Pećnica ravnomjerno grije cijelu unutrašnjost pećnice i konstantno osvježava zrak što omogućava istovremeno kuhanje različitih jela - poput ribe, quiche i muffina - čak i kad se njihove temperature kuhanja razlikuju i do 30°C. Time štedite vrijeme provedeno u kuhinji. Također, štedite i energiju!

ready 2cook

READY 2Cook

Zahvaljujući funkciji Ready to Cook, nema više potrebe za pred-zagrijavanjem

* Maksimalna ušteda pri pripremi različitih jela koristeći funkciju " bez pre-dzagrijavanja" u usporedbi sa funkcijom "predzagrijavanje".