Zašto se registrirati?

Jer je brz, jednostavan i nudi ekskluzivne pogodnosti i zaštitu. Registracijom vašeg uređaja primit ćete:

Ažuriranja proizvodaomogućuje nam da Vas kontaktiramo u slučaju važnog ažuriranja proizvoda
Bolja usluga za korisnikeomogućuje nam da Vam u budućnosti pružimo bolju i pogodniju uslugu, znajući koje proizvode posjedujete.
Kako najbolje iskoristiti svoj uređajAko odlučite primati obavijesti od nas, to nam omogućuje slanje korisnih savjeta i savjeta o tome kako najbolje iskoristiti vaš uređaj

Plan zaštite

Da li je Vaš uređaj u ili izvan jamstva proizvođača, nema potrebe za brigom. Whirlpool u suradnji sa tvrtkom Partum d.o.o. nudi produljenje jamstva i zaštitu za Vaše kućanske uređaje.

Promotivna akcija produženog punog jamstvaKupnjom proizvoda iz Whirlpool asortimana u periodu od 01.07. - 31.12.2022. ostvarujete pravo na dodatne 3 godine produženog jamstva! Vrijedi uz obaveznu registraciju!

*Garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne dijelove i to po istim uvjetima koji se odnose i na tvorničko dvogodišnje jamstvo.

Za ostvarenje 5, 10, 15 ili 20 godina garancije na motor ili kompresor, molimo Vas pratite uputstvo u popratnoj dokumentaciji koja se nalazi u samom aparatu (crno-narančasta naljepnica) ili kliknite na ispravan gumb ispod:

  • Pišite službi za korisnikePošaljite nam e-mail

Usporedi ( Uređaji )

Molimo Vas, dodaje još jedan uređaj za usporedbu