Premium zaštita, dodatni mir.

Jamčimo najbolje, pomažući vam da izvučete maksimum. Pobrinite se za svoje Whirlpool proizvode za optimalne rezultate svaki dan.

 • Produženo jamstvo
  Kupnjom proizvoda iz Whirlpool asortimana u periodu od 01.01. - 30.06.2024. ostvarujete pravo na dodatne 3 godine produženog jamstva! Vrijedi uz obaveznu registraciju do 30 dana od kupovine! *Garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne dijelove i to po istim uvjetima koji se odnose i na tvorničko dvogodišnje jamstvo.
  Registrirajte se
 • Tvorničko jamstvo na motor ili kompresor
  Za ostvarenje 5, 10, 15 ili 20 godina garancije na motor ili kompresor, molimo Vas pratite uputstvo u popratnoj dokumentaciji koja se nalazi u samom aparatu (crno-narančasta naljepnica) ili kliknite na gumb.
  *Garancija se odnosi na odgovarajuće rezervne dijelove. Rad i svi drugi troškovi nastali uslijed zahvata nisu pokriveni ovim dodatnim jamstvom te ih stoga mora snositi potrošač.
  Registrirajte se
 • icon-installation Kontaktirajte nas
  Za sva pitanja o Vašem Whirlpool proizvodu, izaberite neki od načina da nas kontaktirate
  Vidi više
Lavadora en hogar

Jeste li već registrirali svoje Whirlpool proizvode?

Iskoristite svoj Whirlpool uređaj: Naša rješenja za proširena jamstva na motor i kompresor osiguravaju da vaš proizvod radi besprijekorno i pruža idealne rezultate koje zaslužujete.

Trebate li pomoć? Kontaktirajte nas.

Ako niste pronašli rješenje na ovoj stranici, nazovite naš besplatni broj call centra.