Pametni klima uređaj

Pametni klima uređaj

Kontrolirajte svoj klima uređaj u bilo kojem trenutku i bilo gdje koristeći samo svoj glas uz Google Assistant.

Google je zaštitni znak Google LLC.
Celular na mesa

6TH SENSE Live

S inovativnom tehnologijom 6TH SENSE Live moguće je kontrolirati sve funkcije klima uređaja s bilo kojeg mjesta i u bilo koje doba dana. Klima uređajem se može upravljati inteligentno zajedno s drugim povezanim aparatima Whirlpool.
Aplikacija, zahvaljujući Wi-Fi-ju, omogućuje daljinsko upravljanje temperaturom i vlagom kuće, optimizira potrošnju energije i uštedu računa za struju.
Graças ao Wi-Fi, a aplicação permite controlar remotamente a temperatura e a humidade de sua casa, otimizando o consumo de energia e poupando na conta da eletricidade.
Samo recite "Ok Google" da biste započeli

Samo recite "Ok Google" da biste započeli

Pitajte svog Google Assistenta i upravljajte klimom na intuitivan način. Zahvaljujući vrhunskoj Whirlpool tehnologiji i Google Assistantu možete mono-split klima uređaje spojiti sa svim uređajima koji omogućuju Google Assistant, uključiti klima uređaj, postaviti jačinu i promijeniti temperaturu samo svojim glasom.

Intuitivan, elegantan, povezan

Inovativni Whirlpool klima uređaji dizajnirani su tako da uvijek osiguraju savršenu atmosferu u svakoj sobi, u smislu temperature i stila, zahvaljujući dizajniranom besprijekornom i vrhunskom dizajnu.

4 noćna načina rada - Sleep mode

4 noćna načina rada - Sleep mode

Spavajte poput bebe, u bilo kojoj dobi.
4 načina rada u Sleep modu jamči dubok, nježan i miran san cijeloj obitelji, samo odabirom među 4 unaprijed postavljena noćna programa, podijeljena u skladu s dobi ljudi.
4D Xpert Airflow

4D Xpert airflow

Hlađenje u svim smjerovima.
Napredni sustav koji omogućuje četiri različita smjera za odvod zraka za ravnomjerniju i ujednačenu distribuciju u cijeloj sobi.
Are Condicionado Whirlpool

Jet Funkcija

Super cool u samo 10 minuta *.
Ponekad trebate ohladiti u kratkom vremenu. Uz funkciju Jet Function temperatura se može spustiti za 5 ° C u samo 10 minuta *.
* Postavke stanja ispitivanja: temperatura u zatvorenom prostoru 30 ° C s 40% vlage, vanjska temperatura 33 ° C s 40% vlage. Inverter, 12K BTU testirani prostor 21m2, 18K BTU testiran prostor 26m2.
DRUGE KARAKTERISTIKE

A+++ i Ekološki plin

Veću energetsku učinkovitost osigurava i klasa A +++, što omogućava niži utjecaj na troškove. Nova generacija R32 rashladnog plina izrazito je energetski učinkovita i ekološka, manje utječe na globalno zagrijavanje.

AroundU

Fresh all around. Senzor ugrađen u daljinski upravljač, kontrolira okolnu temperaturu, a ne samo tamo gdje je unutarnja jedinica, pomažući u postizanju ujednačene temperature u prostoriji.

Preokretljivost

Split klima uređaji opremljeni su toplinskom pumpom koja uvijek osigurava savršenu temperaturu u svakom trenutku godine, za maksimalnu udobnost, čak i zimi.

Tihi način rada

Tihi način rada smanjuje buku u odnosu na standardni način do 19 dBA za miran san.

DIM

Uz funkciju Dim, led ploča će se isključiti noću kako bi se izbjegle smetnje spavanja.