Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Supreme Silence perilice rublja

Maksimalna tišina, minimalne vibracije*, s velikom uštedom resursa

*odnosi se na Whirlpool perilice rublja od 9 kg (W8 W946WB EE i W6 W945SB EE) u usporedbi sa drugim Whirlpool perilicama rublja od 9 kg.
Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Zen Motor

Maksimalna tišina, minimalne vibracije*, s velikom uštedom resursa

Izvrsna djelotvornost pranja rublja ne mora više remetiti tišinu doma. Nove Whirlpool Supreme Silence imaju poseban motor i robusnu konstrukciju, dizajniranu tako da uvijek izvodi tihe performanse: uz samo 65 dB (A) kao maksimalnu buku pri centrifugi perilica se može pokrenuti u bilo kojem dijelu dana, a da ga pritom ne pokvari nepotrebnom bukom.
*odnosi se na Whirlpool perilice rublja od 9 kg (W8 W946WB EE i W6 W945SB EE) u usporedbi sa drugim Whirlpool perilicama rublja od 9 kg.
Machine à laver Whirlpool Supreme Silence

Zen bočni paneli i struktura uređaja

Dizajnirane da bude nevjerojatno tihe

Nove perilice za rublje sadrže Zen bočne panele, vanjske ploče posebnog dizajna za smanjenje vibracija centrifuge i smanjenje širenja buke. Kako bi se dodatno poboljšala stabilnost i smanjila razina buke, paneli su spojeni u robusnu, jednodijelni element u obliku slova U.
Femme qui dort

Mixed | Extra silence program

Opustite se i naspavajte noću

Dizajniran da vas podržava cijeli dan, ovaj program održava razinu buke ispod 60 dB (A) tijekom cijelog ciklusa. Niska razina buke čini ga idealnim programom za svako doba dana: kada radite, kada vam je potreban odmor ili čak kada spavate.

Vrhunska tehnologija za intuitivnu uštedu resursa

Značajna ušteda resursa na najlakši način je važna.
Whirlpool Supreme Silence perilice rublja osmišljene su kako bi se to ostvarilo zahvaljujući naprednim tehnologijama i posebnim senzorima koji automatski prilagođavaju potrošnju energije, deterdženta i vode.

Display machine à laver Whirlpool Supreme Silence

6TH SENSE tehnologija

Kada je u pitanju svakodnevno pranje rublja, značajna štednja energije je važna. Whirlpool Supreme Silence perilice rublja točno znaju kako se to radi zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji koja uvijek jamči najveću učinkovitost. Ova napredna značajka prilagođava korištenje energije prema stvarnom opterećenju, osiguravajući izvanredno i učinkovito čišćenje uz velike uštede: do 45% energije, pri svakom pranju.
Bac à savon machine à laver Whirlpool Supreme Silence

AutoDose

Značajna ušteda deterdženta u svakom ciklusu je važna: važna je za vas, za vašu odjeću i za planet. Zato nove Whirlpool perilice rublja imaju AutoDose, automatski sustav doziranja koji omogućuje uštedu do 30%* deterdženta pri svakom pranju te osigurava izvođenje do 26 ciklusa * * bez nadopunjavanja. Otpuštajući samo potrebnu količinu deterdženta, ovo učinkovito doziranje također omogućuje čuvanje vlakna koja se troše zbog prekomjerne uporabe
*Usporedba s preporučenom dozom najprodavanijih (koncentriranih) tekućih deterdženata
* * pomoću spremnika s tekućim deterdžentom nosivosti 5 kg (normativni Cotton load prema normi IEC 60456) i koncentracije deterdženta 4X (sredina 20 < ml < 35)
Tambour machine à laver Whirlpool Supreme Silence

WaterSave

Značajna ušteda do 59% vode u svakom ciklusu. Nove Whirlpool Supreme Silence nikada ne koriste niti jednu kap vode više nego što je potrebno, kako bi se uvijek osigurala iznimna ušteda. Podešavanjem vode prema opterećenju perilice i prskanjem vode izravno na odjeću iz gornje mlaznice, ova napredna tehnologija poboljšava učinkovitost čišćenja uz istovremeno osiguravanje učinkovitosti.
*Testirano na ciklusima Pamuk, Mješano i Eco 40-60, 45 min puni kapacitet sa i bez Water Save opcije i 6TH SENSE

Para za maksimalnu svježinu i higijenu

Vrijeme je za prihvaćanje nove ideje čišćenja - nježno, ali uvijek temeljito i učinkovito. Vrijeme je da iskusite čišćenje parom: tako nježno na odjeći za zaštitu svih vlakana, a opet tako djelotvorno da osigura superiornu higijenu. Whirlpool Supreme Silence sadrže pun paket parnih funkcija kako bi zadovoljile sva očekivanja i potrebe.

FreshCare+
SteamRefresh
SteamHygiene
Tambour FreshCare+ Steam machine à laver Whirlpool Supreme Silence
  • 100% svježe rublje čak i kada ga zaboravite izvaditi iz perilice

    Uz Supreme Silence, vađenje rublja iz perilice točno u trenutku kada je ciklus završen više nije neophodno kako bi se izbjegli neugodni mirisi i nabori: FreshCare + brine za oboje. Nakon što ciklus završi, u bubnju se ispušta para, nježno masirajući rublje s nekoliko sporih dvosmjernih rotacija. Te kombinirane akcije čuvaju odjeću u perilici do 6 sati nakon završetka ciklusa, sprječavajući širenje glavnih izvora neugodnih mirisa.Vos vêtements auront toujours une bonne odeur de frais comme s'ils venaient d'être lavés et ils pourront attendre sans que vous ne les retrouviez emmêlés et froissés.

Cycle SteamRefresh machine à laver Whirlpool Supreme Silence
  • Zaboravite na neugodne mirise i nabore za samo 20 minuta.

    Poseban program koji obnavlja svježinu malo nošene odjeće, izbjegavajući nepotrebno pranje. Perilica za rublje generira protok pare koja prodire u vlakna, uklanja neugodne mirise, opušta vlakna i zaglađuje nabore. SteamRefresh koristi manje od dvije čaše vode, a traje samo 20 minuta.

Essuies de bain option SteamHygiene machine à laver Whirlpool Supreme Silence
  • Zaboravite na bakterije.

    Savršeno čišćenje postaje jednostavno kada se aktivira SteamHygiene, rublje se dezinficira vrućom parom na kraju ciklusa. Zrak na 70/80° C ispunjava bubanj 30 minuta neutralizirajući do 99,9%* bakterija bez kemikalija, na snažan i prirodan način.