Nova  MaxiSpace perilica posuđa

Nova MaxiSpace perilica posuđa

Otkrijte najveću* treću košaru s integriranim vodenim mlaznicama.

*Na temelju količine prodaje među top 5 vodećih marki od lipnja 2023. godine.

Upoznajte SpaceClean: najveću treću košaru*

Savršeno dizajnirana za spremanje svog posuđa bez napora - od visokih čaša do velikih zdjela i pladnjeva - nudi i dodatan prostor za neočekivane predmete.

*Na temelju količine prodaje među top 5 vodećih marki od lipnja 2023. godine.
Treća košara s integriranim vodenim mlaznicama

Treća košara s integriranim vodenim mlaznicama

SpaceClean je prva* treća košara s integriranim vodenim mlaznicama na tržištu. Dizajnirana je tako da dosegne sve kutove vašeg posuđa i osigura savršenu čistoću.
*Izjava se odnosio na sve modele perilica posuđa s trećom košarom s integriranim ciljanim mlaznicama koji se prodaju pod brandovima : Whirlpool, Hotpoint, Hotpoint/Ariston, Bauknecht. Tržište: EMEA (Europa, Bliski Istok, Afrika). Svibanj 2023. godine.
Više prostora s Maxispace kadom

Više prostora s Maxispace kadom

Ova prostrana kada nudi +10%* dodatnog prostora: bez posuđa u sudoperu, bez obzira na prigodu ili koliko predmeta trebate oprati.
*Usporedba između modela perilice posuđa Whirlpool sa standardnpm kadom i Whirlpool perilice posuđa s MaxiSpace kadom. Dodatni prostor odnosi se na povećanu ukupnu površinu za spremanje posuđa između tri košare.

AutoProgram sa 6TH SENSE tehnologijom

Uštedite do 40%* na vodi i energiji s našim automatskim programima zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji. Ona otkriva veličinu opterećenja i razinu zaprljanja kako bi inteligentno prilagodila ciklus i postavke programa.

*Ispitano interno uspoređujući najmanje intenzivno i najintenzivnije izvršavanje ciklusa. Rezultati štednje odnose se na program AutoMixed. Različita razina ušteda postignuta korištenjem ostalih ciklusa.
Otkrijte PowerClean Pro

Otkrijte PowerClean Pro

60%* snažnije vodene mlaznice koje se nalaze u donjoj košari Uživajte u savršeno čistom posuđu bez prethodnog pranja čak i sa zagorenom hranom. PowerClean Pro također osigurava +30%** dodatnog prostora u donjoj košari.
*Postotak izračunat u odnosu na snagu vode u ciklusu bez aktivirane opcije.
** Postotak izračunat u odnosu na prostor za spremanje posuđa na Whirlpool modelima istog raspona bez PowerClean rješenja.
Osušite svoje posuđe NaturalDry tehnologijom

Osušite svoje posuđe NaturalDry tehnologijom

Do 99%* performanse sušenja, do 40%** uštede energije: Ovaj posebni sustav automatski otvara vrata na kraju ciklusa kako bi se posuđe prirodno osušilo.
* Na temelju prosječnog učinka sušenja Whirlpool ugradbene perilice posuđa s 3 police i
NaturalDry pri kombiniranom opterećenju uključujući plastiku, staklo, čelik i porculan u usporedbi s Whirlpool ugradbenom perilicom posuđa s 3 košare bez NaturalDry. Rezultati
učinkovitosti sušenja mogu se razlikovati ovisno o modelu perilice posuđa i količini.
** Postotak uštede energije izračunat u odnosu na deaktiviranu opciju NaturalDry za Eco program.
OSTALE KARAKTERISTIKE

Intuitivno korisničko sučelje

Sve što je potrebno je jednostavna gesta za odabir preferiranog ciklusa/opcije i za vizualizaciju detaljnih informacija o značajkama i programima na zaslonu.

Novi klizni sustav

Novi dizajn dna kade, unutarnjašnost vrata i kotačići na trećoj košari osiguravaju glatko kretanje košare i jednostavno korištenje, čak i kad teret uključuje teške lonce i tave.

Tiha opcija

Specifična opcija koja smanjuje razinu buke do 3dBA* dok dostiže savršene performanse pranja i sušenja.
*Ispitana interno uspoređujući razinu buke ciklusa sa i bez Tihe opcije. Smanjenje buke je između 1 dBA do 3 dBA, ovisno o odabranom ciklusu.
Dizajnirana za sve kuhinjske stilove

Dizajnirana za sve kuhinjske stilove

Jednostavni instalacijski sustav osigurava visoko fleksibilno podešavanje visine. Ploča na vratima može biti visoka do 84 cm, a postolje se može smanjiti na 0 cm. Nova perilica posuđa opremljena je kliznim šarkama koje omogućuju podržavanje ploča različitih materijala s težinom od 3 kg do 10 kg i od 16 mm do 25 mm.