Indukcijske ploče

W Collection Indukcijske ploče i100

Intuitivno kuhanje koje štedi vrijeme

POGLEDAJTE VIDEO
POGLEDAJTE VIDEO
Cuisson sur la place induction Whirlpool

Važno je odvojiti vrijeme za stvari koje najviše znače.

Znamo koliko je važno izdvojiti vrijeme za stvari u kojima najviše uživamo. Zato su nove Whirlpool indukcijske ploče dizajnirane da štede vrijeme i savršeno se uklope u vaš životni stil. Ne odlikuju se kompliciranim karakteristikama, koje se teško shvaćaju ili koriste - samo onim intuitivnim i korisnim.
Keep Warm
Melting
Simmering
Boiling
Keep Warm
 • Keep Warm dok ne pročitate knjigu do kraja!

  Samo jednim prstom pokrenite ovu funkciju. Ona održava hranu na idealnoj temperaturi nakon kuhanja, bez rizika od zagaranja

Zoom fonction "faire fondre"
 • Melting dok se "topite" na najdražu glazbu.

  Otopite sastojke samo jednim pritiskom gumba. Funkcija otapanja dovodi osjetljivu hranu (maslac, čokolada...) do idealne temperature za otapanja, minimizirajući zagaranje ili ljepljenje.

Simmering
 • Simmering dok budite divu u sebi.

  Funkcija sporog kuhanja bez rizika od zagaranja. Tekućine sporo isparavaju, zadržavajući hranu sočnom i sprječavajući je da se zalijepi za lonac.

Zoom fonction "bouillir"
 • Boiling

  Boiling dok uživate u mjehurićima šampanjca. Funkcija ključanja vode bez prelijevanja i gubitka energije.

Maksimalna fleksibilnost.

ConnexionZone
Flexi cook
ChefControl
FlexiSide
ConnexionZone
 • ConnexionZone

  Povezuje dvije zone za kuhanje zajedno za veće posude. Veliki lonci i posude pronalaze svoje idealno mjesto sa ConnexionZone. Dvije zone za kuhanje mogu se koristiti odvojeno ili se mogu lako povezati kada je vrijeme za velike posude.

Flexicook
 • Flexi cook

  Upravljajte sa dvije zone kao jednom sa istom razinom topline. FlexiCook omogućuje fleksibilno korištenje prostora stvorenog kombiniranjem dviju zona za kuhanje: fleksi zona ostaje aktivna pomicanjem lonca na tom području, bilo korištenjem polovice ili potpunim pokrivanjem.

Zoom fonction "ChefControl"
 • Chefcontrol

  Od visoke do niske temperature s jednim pomicanjem lonca. ChefControl dijeli ploču na 3 područja različitih temperatura te ih automatski aktivira ovisno o poziciji posuđa. Posuđe možete micati od jednog do drugog područja, bez korištenja korisničkog sučelja, kako bi se jelo kuhalo na različitim temperaturama tijekom cijelog kuhanja, od visoke do niske temperature s jednim pomicanjem lonca.

FlexiSide
 • Flexiside

  Kombinira zone za maksimalnu fleksibilnost. FlexiSide udvostručuje fleksibilan prostor, stvarajući jednaku toplinu uz pomoć 4 indikatora. Zona za kuhanje se može koristiti odvojeno i vertikalno, tako da posude svih veličina možete premještati bilo gdje na tom području.

Dizajnirane da se savršeno uklope

Jednostavna zamjena

Jednostavna zamjena

Bez prilagođavanja i modifikacija. Indukcijske ploče 60-65 cm savršeno ulaze u standardni prostor za plinske ploče.
*vrijedi za otvor 480x560 mm.


Power Management

Zamijenite svoju ploču indukcijskom, bez rizika od preopterećenja napajanja. Ploča postavljena na 7.2 kW se jednostavno može namjestiti na 2.5, 4 ili 6 kW.

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

0 - Gap

Tanja ploča koja bolje nasjedne na kuhinjsku površinu (samo 0,5 rn praznine).

Bez prednje ventilacije

Ne zahtjeva prostor za prednju ventilaciju, pa ne ugrožava estetiku.

Minimalna debljina radne ploče

Minimalna debljina radne ploče sa ladicom ispod je 12 mm, a za instalaciju iznad pećnice potrebna je debljina od 28 mm.
DRUGE KARAKTERISTIKE

Direct Mapping & Direct Access

Novo jednostavno korisničko sučelje koje omogućuje direktno mapiranje zona za kuhanje. Tako korisnik jasno razumije kontrole svake zone. Dok direktan pristup kontrolama snage svake zone za kuhanje čini upravljanje pločom još jednostavnijim.

iXelium premaz

Novi revolucionarni, minimalistički dizajn ovih ploča spojio je ljepotu i funkcionalnost. iXelium, inovativan premaz za staklene površine, jamči dugotrajni sjaj. Također, čini ploču visokootpornom na ogrebotine i kemikalije, a istodobno vrlo laganom za čišćenje.