W9 mikrovalne pećnice

W Collection

W9 mikrovalne pećnice

Povežite se sa 6TH SENSE inteligentnim kuhanjem

SmartDisplay (3.5 "color TFT display)

SmartDisplay (3.5 "color TFT display)

Revolucionarno novo sučelje s 3,5-inčnim TFT zaslonom u boji za navigaciju jednako intuitivnu kao na Vašem pametnom telefonu. Dopustite da vas kulinarski asistent vodi kroz širok izbor jela, a istovremeno će vam pružiti najbolje parametre kuhanja koji će jamčiti savršene rezultate.
Crisp

Crisp

Ekstra hrskavi rezultati uz Crisp funkciju. Jela su ispečena do savršene korice i hrskavosti, uz mnogo manje vremena i truda nego korištenjem tradicioinalnih pećnica. Crisp tehnologija Whirlpool mikrovalnih pećnica je savršen način usavršavanja kuhanja mnogih jela od torti, quicheva i kruha, do omleta, ribe i mesa.
Crisp Fry

CrispFry

CrispFry funkcija W Collection ugradbenih mikrovalnih pećnica je ekskluzivna tehnologija postizanja zlatne pržene hrane, uz malo ili nimalo ulja. Bez napora postignut ćete istu hrskavost u kraćem vremenu nego s tradiocionalnim pećnicama. Zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji, pržena, hrskava hrana se može brzo zagrijati od smrznute do spremne za jesti.
Zoom fonction Steam&Boil

Rice&Pasta

Rice&Pasta je jednostavna funkcija koja štedi vrijeme i napor potreban za zdraviji način kuhanja. Upotrebljavajući prirodnu snagu pare, ovaj program čuva arome i hranjive tvari te pari ili kuha hranu u setu posebnih dodataka za lakšu pripremu i brže, ukusnije rezultate.