Ovner

W Collection

W9 pećnice

Povežite se sa 6TH SENSE inteligentnim kuhanjem

Pokrenite video
Pokrenite video
SteamSense

SteamSense

Kuhanje sa 100% pare ističe potpun okus hrane, omogućujući korisnicima da uživaju u nevjerojatno zdravim obrocima čuvajući hranjive tvari, vitamine i minerale.
Zoom zone Cook 4

Cook4

Funkcija Cook4 pruža jedinstvenu razinu fleksibilnosti koja omogućuje korisnicima da istodobno kuhaju do četiri jela bez miješanja okusa ili aroma.
SmartDisplay (3.5 "color TFT display)

SmartDisplay (3.5 "color TFT display)

Revolucionarno novo sučelje s 3,5-inčnim TFT zaslonom u boji za navigaciju jednako intuitivnu kao na Vašem pametnom telefonu. Dopustite da vas kulinarski asistent vodi kroz širok izbor jela, a istovremeno će vam pružiti najbolje parametre kuhanja koji će jamčiti savršene rezultate.
TEHNOLOGIJA

Piroliza

Kada se postavi način samočišćenja, unutrašnjost pirolitičke pećnice doseže ekstremno visoku temperaturu (oko 470 ° C), pri čemu se svi ostaci hrane pretvaraju u pepeo koji se može jednostavno obrisati vlažnom spužvom.

iXelium premaz

Whirlpool pećnice imaju iXelium, patentirani premaz visoke tehnologije koji nikad ne gubi sjaj. Površina koja je otporna na ogrebotine i lako se čisti ostaje sjajna tijekom vremena. iXelium je nevjerojatno jednostavan za čišćenje i ostat će lijep s vremenom.

Teleskopske vodilice

Teleskopske vodilice su dizajnirane da olakšaju stavljanje i uklanjanje posuđa. Vodilice se lako uklanjaju i omogućuju pomicanje ili premještanje posuda za kapanje i žičane police radi savršene kontrole procesa kuhanja.

Soft Closing (meko zatvaranje vrata)

Zahvaljujući sustavu SoftClosing, potreban je samo neznatan pritisak na vrata i vrata pećnice će se zatvoriti glatkim pokretom bez buke.

SmartClean

Inovativna tehnologija SmartClean temeljito i učinkovito čisti pećnicu za samo 35 minuta, ne ostavljajući mirise i bez deterdženta. SmartClean tehnologija radi zajedno s posebnim emajlom koji se lako čisti i nudi poseban ciklus koji uvijek daje savršene rezultate čišćenja.
+
W11 W9 W7
ZNAČAJKE

KONVEKCIJSKA PEĆNICA

PARNA PEĆNICA

KONVEKCIJSKA PEĆNICA

PARNA PEĆNICA

KONVEKCIJSKA PEĆNICA

6th SENSE

CONNECTIVITY

KORISNIČKO SUČELJE

My Smart Display 4.5"

My Smart Display 3.5"

My Smart Display 3.5"

Assistert visning

Assistert visning

IXELIUM PREMAZ

KOMBINACIJE KUHANJA

ČAK DO 100 KOMBINACIJA

ČAK DO 60 KOMBINACIJA

ČAK DO 60 KOMBINACIJA

ČAK DO 40 KOMBINACIJA

ČAK DO 40 KOMBINACIJA

PARA

SteamSense+

SteamSense+

SteamSense

MULTISENSE SONDA

BAKESENSE

COOK4