Prikazan je dom mladog bračnog para, koji razgovara na kauču, dok njihova perilica rublja, koja je u prvom planu slike, radi u tišini i ne ometa njihovo druženje.

Poboljšajte svoj život kod kuće sa 6TH SENSE tehnologijom

Naša 6TH SENSE tehnologija osmišljena je kako bi olakšala život kod kuće i omogućila vam da se posvetite onome što je zaista važno. To je inteligencija koja stoji iza naših proizvoda, koja omogućuje ravnotežu života olakšavajući iskustva kod kuće i svaki put dajući vrhunske rezultate.

Ova ekskluzivna tehnologija prilagođava se vašim potrebama, maksimizirajući rezultat i u pogledu kvalitete i optimizacije resursa utrošenih za postizanje istih. Ona se brine za sve dok vama ostavlja vrijeme da se možete koncentrirati na brigu o sebi. Istražite naša intuitivna kućna rješenja.

6TH SENSE U KUHANJU

Whirlpool 6TH SENSE pećnice

Whirlpool 6TH SENSE pećnice

Whirlpool 6TH SENSE pećnice sadrže naprednu tehnologiju koja vam omogućuje lako kuhanje, automatsko podešavanje kuhanja, temperature i vremena, za savršene rezultate svaki put.
Otkrijte naše pećnice sa 6TH SENSE tehnologijom.
Whirlpool 6TH SENSE mikrovalne pećnice

Whirlpool 6TH SENSE mikrovalne pećnice

Sa 6TH SENSE tehnologijom, mikrovalna pećnica automatski postavlja vrijeme i mikrovalnu razinu snage tijekom ciklusa kuhanja, odmrzavanja ili ponovnog zagrijavanja. Otkrijte naše mikrovalne pećnice sa 6TH SENSE tehnologijom.
Whirlpool 6TH SENSE ploče

Whirlpool 6TH SENSE ploče

Zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji, ploče za kuhanje nadgledaju i prilagođavaju razinu snage kako bi se svaki put osigurali ravnomjerno kuhani rezultati bez zagaranja, ljepljenja ili izlijevanja. Budite inspirirani za postizanje savršenstva i doživite potpuno novi način kuhanja. Otkrijte naše indukcijske ploče sa 6TH SENSE tehnologijom.

6TH SENSE U HLAĐENJU

Whirlpool 6TH SENSE kombinirani hladnjaci

Whirlpool 6TH SENSE kombinirani hladnjaci

6TH SENSE Fresh Control je tehnologija čiji napredni senzori i intuitivne funkcionalnosti neprestano prilagođavaju razinu vlage i temperaturu unutar cijelog hladnjaka, za dugotrajnu svježinu.
Otkrijte naše kombinirane hladnjake sa 6TH SENSE tehnologijom.
Whirlpool 6TH SENSE zamrzivači

Whirlpool 6TH SENSE zamrzivači

Tehnologija 6TH SENSE nadgleda temperaturu unutar vašeg zamrzivača i automatski pojačava zamrzavanje samo kad je to potrebno.
Otkrijte naše zamrzivače sa 6TH SENSE tehnologijom.

6TH SENSE U PRANJU I SUŠENJU RUBLJA

Whirlpool 6TH SENSE perilice rublje

Whirlpool 6TH SENSE perilice rublje

Zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji, perilice rublja automatski otkrivaju količinu rublja i, prema tipu tkanine, odabiru najbolje parametre ciklusa koji vam jamče optimalne performanse pranja i optimiziraju potrošnju energije, vode i vremena.
Otkrijte naše perilice rublja sa 6TH SENSE tehnologijom.
Whirlpool 6TH SENSE sušilice rublja

Whirlpool 6TH SENSE sušilice rublja

Zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji, naše sušilice osjete razinu vlage unutar bubnja, nakon toga, prilagođavaju trajanje ciklusa i temperaturu. To rezultira smanjenim prosječnim vremenom ciklusa jer se odjeća suši samo koliko je potrebno, umjesto da se presušuje ili da se energija rasipa.
Otkrijte naše sušilice sa 6TH SENSE tehnologijom.

6TH SENSE U PRANJU POSUĐA

Whirlpool 6TH SENSE perilice posuđa

Whirlpool 6TH SENSE perilice posuđa

Inovativna tehnologija 6TH SENSE otkriva razinu prljavštine na posuđu kako bi se optimizirao ciklus pranja, štedeći energiju, vodu i vrijeme, istovremeno osiguravajući velike rezultate čišćenja svaki put, bez pretpranja.
Otkrijte naše perilice posuđa sa 6TH SENSE tehnologijom.