W Collection hub
W Collection

Povežite se sa 6TH Sense inteligentnim iskustvom

Inovativna 6TH Sense tehnologija omogućuje Whirlpool kućanskim uređajima da predvide potrebe svojih korisnika kako bi svaki kućanski zadatak bio briljantno intuitivno izveden od početka do kraja. Naš asortiman proizvoda olakšat će vam kućanske zadatke tako da vam ostane vremena za ono što vam je važno.

TP product

Uređaji za kuhanje

W Collection je cijeli paket kućanskih aparata koji će promijeniti način na koji živite u svom domu: ova kolekcija je savršeni spoj vrhunskog Whirlpool dizajna i najnaprednijih tehnologija, nudeći bolju i osjetljiviju integracije između doma i života.

Saznaj više
TP product

Perilice posuđa

Whirlpool perilice posuđa imaju inovativni premium dizajn i visokokvalitetne komponente. Jednostavna estetika čistih linija, stvara savršenu sintezu praktičnosti i elegantnog dizajna. Dok 6TH SENSE tehnologija omogućuje izvanredne rezultate pranja sa do 50% uštede vode i vremena.

Saznaj više
TP product

Perilice rublja

Napredna 6TH SENSE tehnologija za novo intutivno iskustvo. Ona prilagođava korištenje energije prema stvarnom opterećenju, osiguravajući izvanredno i učinkovito čišćenje uz velike uštede: do 45% energije, pri svakom pranju. Vrhunska tehnologija uokvirena je u privlačan dizajn, s posebnom pažnjom na detalje, za glatku integraciju proizvoda u vaš dom i život. Čiste i minimalističke linije, baš kao i cijela W Collection.

Saznaj više
TP product

Hladnjaci

Ova serija hladnjaka velikog kapaciteta opremljena je inteligentnom tehnologijom za optimizaciju uvjeta skladištenja hrane, održavajući je dulje svježom, na najprirodniji način.

Saznaj više

Usporedi ( Uređaji )

Molimo Vas, dodaje još jedan uređaj za usporedbu