Whirlpool dosljedno razvija održive i ekološke proizvode i tehnologije koje poboljšavaju život kod kuće.

Whirlpool poboljšava svakodnevni život kod kuće na održiv način

Naša vizija u Whirlpool kompaniji je poboljšanje života kod kuće. Znamo da ispunjavanje te vizije zahtjeva od nas razmišljanje ne samo u smislu četiri zida oko nas i zajednica u kojima živimo, već i planeta na kojem živimo. Tijekom naše povijesti dosljedno smo razvijali proizvode i tehnologije koje ispunjavaju ovu viziju.

Marc Bitzer, predsjednik i izvršni direktor Whirlpool Corp.

Whirlpool tehnologije koje pomažu u očuvanju resursa i očuvanju našeg planeta

Karakteristike Whirlpool proizvoda automatski prilagođavaju potrošnju energije i vode u perilicama rublja i posuđa

6TH SENSE tehnologija

Intuitivna inteligencija. Napredne performanse.

Whirlpool 6TH SENSE tehnologija vam pomaže da automatski odaberete prava podešavanja zahvaljujući pametnim senzorima u proizvodima.

Naše intuitivne funkcije mogu automatski prilagoditi potrošnju energije i vode u perilicama za pranje rublja i posuđa.

Minimiziraju temperaturne fluktuacije u vašem hladnjaku i zamrzivaču ili prilagođavaju potrošnju deterdženta u vašoj perilici za rublje. Sve da bi se vaš život poboljšao na održiv način.
Nove Whirlpool Supreme Silence perilice rublja koriste najminimalniju potrebnu količinu vode zahvaljujući naprednoj tehnologiji.

WaterSave tehnologija

Napredna tehnologija poboljšava performanse čišćenja

Nove Whirlpool perilice rublja Supreme Silence koriste najminimalniju potrebnu količinu vode kako bi osigurale izuzetnu uštedu u bilo kojem trenutku.
Kako se količina vode koja se koristi prilagođava prema opterećenju, a voda se prska direktno na odjeću preko gornje mlaznice, ova napredna tehnologija poboljšava performanse čišćenja, osiguravajući povećanu efikasnost.
*Testirano pri punom opterećenju izuzetnu uštedu ciklusa 45 min, Pamuk, Šarena odjeća i ECO 40-60 sa ili bez WaterSave i 6TH SENSE tehnologija.
AutoDose tehnologija autodoziranja štedi deterdžent pri svakom ciklusu.

AUTODOSE sustav

Štedite deterdžent uz AutoDose (automatsko doziranje)

Ušteda deterdženta u svakom ciklusu je važna: važna je za vas, za vašu odjeću i za planet.
Zbog toga nova Whirlpool perilica rublja ima AutoDose, sustav automatskog doziranja koji omogućuje uštedu do 30%* deterdženta pri svakom pranju i osigurava do 26 ciklusa** bez dopunjavanja. Također, doziranjem prave količine deterdženta izbjegava se habanje vlakana uzrokovano prekomjernom upotrebom deterdženta.
*U usporedbi s preporučenom dozom najprodavanijih (koncentriranih) tekućih deterdženata.
**Korištenje rezervoara za tekući deterdžent s količinom punjenja od 5 kg (normativno punjenje pamuka prema standardu IEC 60456) i koncentracijom deterdženta od 4X (srednje 20 < ml < 35)
NaturalDry je sustav dizajniran za ravnomjerno sušenje posuđa zahvaljujući prirodnom protoku zraka.

NATURALDRY TEHNOLOGIJA

Zagarantirana maksimalna efikasnost i sigurnost

Do 70% bolji rezultati. Do 15% manja potrošnja energije*. NaturalDry je sustav automatskog otvaranja vrata dizajniran za ravnomjerno sušenje posuđa zahvaljujući prirodnom protoku zraka. Vrata se automatski i sigurno otvaraju samo kada unutrašnja temperatura značajno padne, kako bi prirodni zrak ušao u perilicu posuđa i osušio svaki predmet uz izvanredne rezultate i veliku uštedu energije.
*Bazirano na prosječnim performansama sušenja i odgovarajućoj potrošnji energije Whirlpool ugradbene perilice posuđa s 2 košare i NaturalDry za kombinirano opterećenje koje uključuje plastiku, staklo, metal i porculan u usporedbi s Whirlpool ugradbenom perilicom s 2 košare bez NaturalDry opcije. Rezultati sušenja mogu varirati od modela perilice posuđa i opterećenja.
Whirlpool indukcijska ploča za kuhanje s CleanProtect tehnologijom

CLEANPROTECT

Zaštitite planet dok čistite ploču za kuhanje

CleanProtect tehnologija se sastoji od nano premaza koji pokriva površinu indukcijske ploče za kuhanje. Zahvaljujući njemu, možete očistiti ploču za kuhanje koristeći samo vodu i uštediti do 6 boca odmašćivača*
*Ušteda izračunata u periodu od 1 godine, s obzirom na 11,4 ml generičkog odmašćivača (ekvivalentno 6 sprejeva) koji se koristi 8 puta tjedno; kapacitet boce 750 ml.

Saznajte koliko vode i energije možete uštedjeti

Whirlpool uređaji se prilagođavaju potrebama potrošača, osiguravajući iskustvo bez napora i poštujući planet i njegove resurse zahvaljujući našoj 6TH SENSE tehnologiji. Ova tehnologija kombinira intuiciju i performanse dok minimizira bacanje hrane, upotrebu vode, kemikalija i energije.

Vrijeme je da uključite Program štednje s Whirlpool uređajima! Zahvaljujući 6TH SENSE tehnologiji možete lako sačuvati i novac i planet! Svaki ciklus vam donosi savršene rezultate i uštedu energije i vode te na taj način doprinosi održivosti i ekologiji.

Whirlpool je dobio zlatnu medalju za EcoVadis posvećenost održivosti 2022.

EcoVadis, međunarodna agencija za ocjenjivanje učinka kompanija i njihovih lanaca opskrbe na ekološke, društvene i etičke teme, dodijelila je kompaniji Whirlpool EMEA zlatnu medalju za Ecovadis ocjenu održivosti 2022.

Dodjela zlatne medalje stavila je Whirlpool u ​​prvih 5% globalnih kompanija koje su ocijenjene, čime se prepoznaje naša dugogodišnja posvećenost održivosti okoliša i društvenoj odgovornosti.