Whirlpool je postao
ponosni član IWBI

Whirlpool će podržati i surađivati
s Međunarodnim institutom WELL Building

U Whirlpoolu smo posvećeni poboljšanju kvalitete života kod kuće i osnaživanju ljudi da njeguju svakodnevne well-being trenutke, zahvaljujući našim inovativnim rješenjima namijenjenim stvaranju okruženja koje omogućuje ljudima opuštanje i fokusiranost na ono što je zaista važno.

Svrha našeg branda je savršeno je usklađena s vrijednostima IWBI -ja, zbog čega smo ponosni što podržavamo i pomažemo daljnji razvoj ovog uvjerljivog globalnog pokreta.

Otkrijte više o
Međunarodnom institutu WELL Building

IWBI vodi globalni pokret za transformiranje zdravlja i dobrobiti, pristupom koji stavlja ljude na prvo mjesto. Na taj način transformira zgrade, organizacije i zajednice. Koriste WELL Building standard (WELL), plan za stvaranje i certificiranje prostora koji unapređuju zdravlje i well-being ljudi.

Ovaj plan postavlja korake za postizanje zdravstvenih čimbenika, koji pomažu svima od nas da najbolje radimo svoj posao i da budemo najbolja verzija sebe, podržavajući fizičko i mentalno zdravlje kroz 10 temeljnih koncepata.

Whirlpool i IWBI.Zajedno za well-being.

Whirlpool i IWBI.
Zajedno za well-being.

Whirlpool, kao ključni član IWBI, ističe važnost dobrobiti u kućnom i radnom okruženju.

Kao prvak well-beinga kod kući, Whirlpool je snažan zagovornik ovog pokreta - razvija inovativne tehnologije za uštedu energije, vode i vremena te daje podršku zdravijim, manje stresnim fizičkim prostorima. Kako saznajemo više o odnosima između fizičkog okruženja i ljudskog zdravlja, izvrsnost u dizajnu proizvoda može biti vitalni stup u poboljšanju kvalitete života svaki dan.