Recept s čokoladom, sastojkom dobrim za tijelo i um, koja oslobađa prirodni osjećaj blagostanja koji će se iskusiti i dijeliti.

Sastojci
- Tamna čokoladna 100 g
- Bijela čokolada 100 g
- Svježe napravljen šlag 200 ml
- Šećer 30 g
- Korica naranče 1
- Šafran 1 vrećica
- Tučci šafrana za ukrašavanje 8 komada

Koraci
1. Uključite indukcijsku ploču, a zatim pritisnite 6TH SENSE gumb i odaberite funkciju Topljenje na zaslonu.
2. Postavite tavu na ploču i pokrenite funkciju pritiskom na "U redu".
3. Stavite tamnu čokolade u tavu i ostavite da se potpuno rastopi.
1. ![Dvobojni čokoladni mousse napravljen s Whirlpool FlexiZone - step1]()

2. ![Dvobojni čokoladni mousse napravljen s Whirlpool FlexiZone - step2]()

3. ![Dvobojni čokoladni mousse napravljen s Whirlpool FlexiZone - step3]()

4. Ponovite isti postupak s bijelom čokoladom u čistoj tavi.
5. U zdjeli umutite šlag sa šećerom dok ne postane lagano i prozračno.
6. U zdjelu stavite tamnu čokoladu i dodajte pola šlaga i nježno pomiješajte.
4. ![Dvobojni čokoladni mousse napravljen s Whirlpool FlexiZone - step4]()

5. ![Dvobojni čokoladni mousse napravljen s Whirlpool FlexiZone - step5]()

6. ![Dvobojni čokoladni mousse napravljen s Whirlpool FlexiZone - step6]()

7. U drugu zdjelu dodajte bijelu čokoladu, preostali šlag i nježno pomiješajte.
8. Dodajte naribanu narančinu koricu u tamnu čokoladu.
9. Dodajte šafran u bijelu čokoladu i dobro promiješajte.
7. ![Dvobojni čokoladni mousse napravljen s Whirlpool FlexiZone - step7]()

10. Ulijte mouse od tamne čokolade u staklenu posudu i prekrijte musom od bijele čokolade.
11. Ukrasite kovrčama od kore naranče i šafranom.
12. Ohladite mousse najmanje sat vremena prije posluživanja.