Slatkoća meda i maline, kisela nota limete i okus lososa kombiniraju se s delikatnim 100% parnim kuhanjem W7 - W Collection uređaja. Recept koji zadovoljava vaša osjetila sa zaokretom slatkoće.
Bez glutenska
Pesketarijanska
Raznovrsna
Sastojci
Svježi fileti lososa 600 g
Med 30 g
Maline 100 g
Balzamični ocat 20 ml
Svježi bosiljak 1 gomila
Limeta 1
Ružičasti papar prstohvat
Morska sol prstohvat
Koraci
1. U zdjeli pomiješajte med i sok od limete.
2. Stavite filete lososa na posudu za pečenje, pa ih premažite mješavinom meda i začinite ga žličicom mljevenog ružičastog papra i morske soli.
3. Postavite posudu za pečenje u pećnicu na posebnu perforiranu tavu za kuhanje na pari.
1.
1.
2.
2.
3.
3.
4. Napunite spremnik tekućom vodom dok zaslon ne pokaže da je spremnik pun.
5. Odaberite funkciju čiste pare, pa postavite temperaturu na 95° C, a vrijeme kuhanja na 10 minuta.
6. Izblendajte maline s balzamičnim octom i lišćem bosiljka.
4.
4.
5.
5.
6.
6.
7. Posložite filete lososa u tanjure za posluživanje s pireom od maline i sokovima od kuhanja.
8. Ukrasite svježim listićima bosiljka i poslužite.
8.
8.
Povezani proizvodi
Pećnica sa SteamSense funkcijom
SteamSense vam omogućuje kuhanje izuzetno zdravih obroka uz održavanje njihovih prehrambenih svojstava, zahvaljujući tri različite razine dostupne pare.