Predstavljamo

FreshCare+

Sačuvajte svježinu odjeće
poslije završetka programa

Nježno djelovanje pare i okretanje bubnja brinu
o Vašoj odjeći unutar perilice rublja*

Više detalja niže

"*FreshCare+ spriječava stvaranje glavnih izvora neugodnih mirisa (unutar perilice rublja), čak do 6 sati poslije završetka programa. Ne može se koristiti uz programe namjenjene za osjetljivo rublje i prekrivače."

6th sense

Iskusite bolju kvalitetu pranja

6th Sense tehnologija automatski prepoznaje količinu rublja i u skladu s vrstom tkanina bira najbolji program pranja. Ova intuitivna tehnologija uvijek osigurava optimalne rezultate kao i optimizaciju vremena, energije i vode.

fresh care

FreshCare+

Nova dimenzija svježine

Novi FreshCare+ sustav održava svježinu odjeće kad završi program pranja. FreshCare+ spriječava stvaranje glavnih izvora neugodnih mirisa, čak i kad se rublje ostavi u bubnju više sati. Korisniku koji nema vremena izvaditi rublje ili planira ostati duže izvan kuće, ovaj sustav je idealno rješenje da njegovo rublje ostane mekano i svježe u perilici i do šest sati poslije završetka programa.

FreshCare+ ciklus nježno okreće rublje pomoću više sporih ciklusa okretanja u oba smjera koji se izmjenjuju s mlazevima pare s donje strane perilice u redovnim vremenskim intervalima. To omogućuje cirkuliranje zraka kroz vlakna i sprečava neugodne mirise i održava odgovarajuću vlažnost odjeće.

FreshCare+ ciklus može se izabrati* prilikom postavljanja parametara pranja ili u toku programa pranja te se može zaustaviti u bilo kojem trenutku.

* Ne može se koristiti uz programe namjenjene za osjetljivo rublje i prekrivače.

soft move

SoftMove

Prilagođena njega za svaku vrstu tkanine


Zahvaljujući novom sustavu Soft Move,
bubanj obavlja jedinstven skup pokreta
koji se mogu prilagoditi svakoj vrsti tkanine.

Različiti pokreti bubnja za svaku fazu programa pranja, od prvog uzimanja vode do završnog centrifugiranja, osiguravaju besprijekorne rezultate i savršenu njegu odjeće, boja i oblika.

Moguće je izabrati između 14 različitih programa, a svi oni su savršeno osmišljeni da odgovore svim potrebama svakodnevnog ili povremenog pranja: od najotpornijih tkanina poput jeansa i pamuka do onih osjetljivijih poput vune i svile.

Zahvaljujući radu naprednog motora, SoftMove sustav ima do 6 posebno prilagođenih pokreta bubnja i trajanje za svaku fazu pranja, osiguravajući njegu rublja i najbolje rezultate pranja.

Vrhunske tehnologije

15°

Savršeno čisto na samo 15°C umjesto na 40°C*

Savršen program pranja koji dugo čuva originalnu ljepotu i boju odjeće. Pranjem na 15°C, osigurava isti učinak kao i program pranja na 40°C. Zahvaljujući SoftMove sustavu i prilagođenim pokretima bubnja, odjeća se rastresito pomiče po bubnju da bi bolje upila deterdžent. Rezultat je djelotvornije pranje čak i na najnižoj temperaturi.

* U odnosu na program pranja mješovitog rublja (40°C/59 min.) pri polupunoj perilici.

clean

Prilagođava snagu čišćenja prema Vašim potrebama

Funkcija Clean+ omogućava prilagođavanje programa pranja prema stupnjevima zaprljanosti rublja i dnevnim potrebama korisnika. Moguće je izabrati između 3 nivoa zaprljanosti kako bi se potpuno očistile sve vrste nečistoća: Intenzivno, Svakodnevno i Brzo pranje.

motor

Napredan motor za dugotrajan dobar rad

U srce perilice ugrađen je dugotrajan, izuzetno tih i napredan električni motor da bi se osigurao dug vijek trajanja perilice.
SenseInverter motor je veoma energetski efikasan i pruža i do 30% uštede u odnosu na energetsku klasu A+++.

Dizajniran tako da osigurava udobnost i da bude vizualno privlačan

Novi FreshCare+ sustav je intuitivan i lak za upotrebu, pojednostavljuje komunikaciju s korisnikom i svakome pruža ugodno iskustvo pranja. Široka vrata i otvor s ugrađenom ergonomskom ručkom olakšavaju svakodnevnu upotrebu.

FreshCare+ modeli

FWSG 61251 B EE N

FWSG 61251 B EE N
Vidi proizvod

FWSG 61282 BV EE N

FWSG 61282 BV EE N
Vidi proizvod

FWSD 71283 BV EE N

FWSD 71283 BV EE N
Vidi proizvod

FWSG 61251 W EE N

FWSG 61251 W EE N
Vidi proizvod

FWSG 71283 BV EE N

FWSG 71283 BV EE N
Vidi proizvod

FWSD 81283 BV EE N

FWSD 81283 BV EE N
Vidi proizvod
pin

Pronađite Whirlpool prodajnog predstavnika u blizini

Pretraži

Usporedi ( Uređaji )

Molimo Vas, dodaje još jedan uređaj za usporedbu