W Collection BlackFiber

Pametni klima uređaj

Kontrolirajte svoj klima uređaj u bilo kojem trenutku i bilo gdje koristeći samo svoj glas uz Google Assistant.

Google je zaštitni znak Google LLC.

6th sense live

6th SENSE Live

S inovativnom tehnologijom 6TH SENSE Live moguće je kontrolirati sve funkcije klima uređaja s bilo kojeg mjesta i u bilo koje doba dana. Klima uređajem se može upravljati inteligentno zajedno s drugim povezanim aparatima Whirlpool.
Aplikacija, zahvaljujući Wi-Fi-ju, omogućuje daljinsko upravljanje temperaturom i vlagom kuće, optimizira potrošnju energije i uštedu računa za struju.

google voice assistant

Samo recite "Ok Google" da biste započeli

Pitajte svog Google Assistenta i upravljajte klimom na intuitivan način. Zahvaljujući vrhunskoj Whirlpool tehnologiji i Google Assistantu možete mono-split klima uređaje spojiti sa svim uređajima koji omogućuju Google Assistant, uključiti klima uređaj, postaviti jačinu i promijeniti temperaturu samo svojim glasom.

intuitive, elegant, connected.

Intuitivan, elegantan, povezan

Inovativni Whirlpool klima uređaji dizajnirani su tako da uvijek osiguraju savršenu atmosferu u svakoj sobi, u smislu temperature i stila, zahvaljujući dizajniranom besprijekornom i vrhunskom dizajnu.

6th sense

6th SENSE precizna kontrola

6th SENSE precizna kontrola tehnologija koja obećaje vrhunsko korisničko iskustvo za one koji žele postići savršenstvo. Zahvaljujući unutrašnjim i vanjskim senzorima, klima uređaji brzo postižu željenu temperaturu, vlažnost i brzinu ventilatora potrebne za postizanje idealne razine udobnosti za sobu, uvijek osiguravajući najbolju moguću udobnost.

4 noćna načina rada - Sleep mode

Spavajte poput bebe, u bilo kojoj dobi.
4 načina rada u Sleep modu jamči dubok, nježan i miran san cijeloj obitelji, samo odabirom među 4 unaprijed postavljena noćna programa, podijeljena u skladu s dobi ljudi.

sleep mode

4D Xpert airflow

Hlađenje u svim smjerovima.
Napredni sustav koji omogućuje četiri različita smjera za odvod zraka za ravnomjerniju i ujednačenu distribuciju u cijeloj sobi.

airflow

Jet Funkcija

Super cool u samo 10 minuta *.
Ponekad trebate ohladiti u kratkom vremenu. Uz funkciju Jet Function temperatura se može spustiti za 5 ° C u samo 10 minuta *.

* Postavke stanja ispitivanja: temperatura u zatvorenom prostoru 30 ° C s 40% vlage, vanjska temperatura 33 ° C s 40% vlage. Inverter, 12K BTU testirani prostor 21m2, 18K BTU testiran prostor 26m2.

jet function

DRUGE KARAKTERISTIKE

A+++ i Ekološki plin

Veću energetsku učinkovitost osigurava i klasa A +++, što omogućava niži utjecaj na troškove. Nova generacija R32 rashladnog plina izrazito je energetski učinkovita i ekološka, manje utječe na globalno zagrijavanje.

AroundU

Fresh all around. Senzor ugrađen u daljinski upravljač, kontrolira okolnu temperaturu, a ne samo tamo gdje je unutarnja jedinica, pomažući u postizanju ujednačene temperature u prostoriji.

Preokretljivost

Split klima uređaji opremljeni su toplinskom pumpom koja uvijek osigurava savršenu temperaturu u svakom trenutku godine, za maksimalnu udobnost, čak i zimi.

Tihi način rada

Tihi način rada smanjuje buku u odnosu na standardni način do 19 dBA za miran san.

DIM

Uz funkciju Dim, led ploča će se isključiti noću kako bi se izbjegle smetnje spavanja.

pin

Pronađite prodavača Whirlpool-a u vašoj blizini

PretražiOtkrij proizvode

Whirlpool klima-uređaj - SPIW312A3WF.1

SPIW312A3WF.1

Whirlpool klima-uređaj - SPIW309A2WF

SPIW309A2WF

Whirlpool klima-uređaj - SPIW312A2WF

SPIW312A2WF

Whirlpool klima-uređaj - SPIW318A2WF

SPIW318A2WF

Usporedi ( Uređaji )

Molimo Vas, dodaje još jedan uređaj za usporedbu