Odrezak tune s majčinom dušicom, bundevinim i suncokretovim sjemenkama

  • Kopiraj link u međuspremnik
Odrezak tune s majčinom dušicom, bundevinim i suncokretovim sjemenkama main image
Otkrijte više
Indukcijska ploča
Otkrijte više
Razina pripreme
Jednostavno
Vrijeme pripreme
8 Minute
Vrijeme kuhanja
10 Minute
Porcija
4 ljudi
Jelo posvećeno onima koji u kuhinji vole raditi s kvalitetnim namirnicama i uvijek su u potrazi za receptima koji ih poboljšavaju, a da im ne prekriju okus. U ovom receptu, tuna ostaje glavni lik recepta, a mješavina grubo nasjeckanih sjemenki i začina doprinosi obogaćivanju njezinog okusa.
Odrezak tune s majčinom dušicom, bundevinim i suncokretovim sjemenkama ingredients
Bez glutenska
Pesketarijanska
Raznovrsna

Sastojci

  • Tuna 1 400 g fileta
  • Majčina dušica nekoliko grančica
  • Sjemenke bundeve 30 g
  • Sjemenke suncokreta 30 g
  • Ekstra djevičansko maslinovo ulje 2 pune žlice
  • Sol i papar prema ukusu

Koraci

1. Izrežite tunu na ploške debljine 4 cm, premažite uljem i pospite majčinom dušicom, soli i paprom.
2. Grubo nasjeckajte sjemenke bundeve i suncokreta.
3. Uvaljajte kriške tune u smjesu sjemenki
4. Stavite tavu na štednjak.
5. Zagrijte tavu.
6. U tavi pirjajte tunu 3 minute, okrećući je sa svih strana.
7. Jelo je spremno za posluživanje s povrćem.
Indukcijska ploča

Otkrijte više

Indukcijska ploča

Naša najbolja ponuda indukcijskih ploča kako bi kuhanje učinilo lako i intuitivno iskustvo.
Povezani recepti