Kako promjeniti izgled svoje kuhinje

Članak u: Inspiracija - travnja 2023
  • Kopiraj link u međuspremnik
Kuhinja krem boje, s ugradbenom Whirlpool pećnicom, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i perilicom posuđa, te samostojećom napom. Kuhinja ima izlaz na vrt.
Povezana tehnologija:
Whirlpool kombinirani hladnjaci sa SpaceManagement tehnologijom
Otkrijte više

Vrijeme čitanja: 2 Minute

Bilo da je to zato što vam treba transformacija ili želite novi početak s novim godišnjim dobom ili godinom, modificiranje vašeg prostora može biti osvježavajuća promjena. Vaše je okruženje ključni element vaše svakodnevne rutine, može izravno utjecati na vaše raspoloženje i mentalno blagostanje. Ako smatrate da je vaš dom zatrpan ili je napravljen u dizajnu koji više ne želite, to može negativno utjecati na vaš mentalni well-being. Vaš je dom vaše svetište, vaš siguran prostor, a kuhinja je obično srce većine domova, gdje se dijele obroci i obitelji se okuplja. Stoga je ključno da taj prostor nude točno onakav kakvim ga želite, bilo da promjenite određeni kuhinjski element ili obojate neke ormariće. Transformiranje vašeg kuhinjskog prostora ne mora biti skup ili izazovan zadatak, a s nekoliko savjeta i trikova lako ćete moći implementirati i održavati svoj novi dizajn kuhinje.

Savjeti za organizaciju i čišćenje doma od nepotrebnih stvari

Svaki prostor koji je neuredan i neorganiziran može stvoriti negativne misli i nije najpogodniji za produktivnost. Previše nereda može utjecati na vas da se osjećate preopterećeno ili nesigurno. Zbog toga, za početak, toplo preporučujemo uklanjanje bilo kakvog nereda i otpada, kao i razmatranje ulaganja u ugradbene uređaje poput ugradbenog hladnjaka. To pomaže maksimiziranju bilo kojeg prostora, dajući iluziju da je vaš kuhinjski prostor veći nego što jest. Također preporučujemo da osigurate što više svjetla u kuhinji. Svijetli i prozračni prostor omogućuje vam da se osjećate energičnije i pripremljenije za dan.
Drugi sjajni savjet za promjenu vašeg prostora je stvaranje posebnog prostora za različita kuhinjska pomagala i pribor, poput namjenske ladice za začine. Maksimizirajte prostor svojih ladica i ormara tako što ćete objesiti lonce i tave na letvice, tako ćete oslobodit puno prostora jer su to obično najveći predmeti u kuhinji.
 

Promjena izgleda vaše kuhinje

 

Razmislite o tome koju konkretnu estetiku i dizajn želite i nakon što smislite počnite mijenjati raspored kuhinje. Ako imate bilo kakvih samostojećih uređaja, pokušajte ih premjestiti ili dodajte neki mali namještaj poput stolova, stolica, pa čak i malih tepiha. Također, preporučujemo pretraživanje kuhinjskih pomagala, koje biste možda željeli, poput aparata za kavu ili ugradbene grijaće ladice. Ako imate bilo koji uređaji koji treba zamijeniti, razmotrite kupnju uređaja od nehrđajućeg čelika, oni su jednostavan način da vaš kuhinjski prostor postane moderan. Isto tako preporučujemo da podmažete ladice i vrata ormarića te promjenite kvake, to je siguran način da vaša kuhinja postane svježa i nova. To se može primijeniti i na slavinu na sudoperu, možda nije prvo što mislite, ali zamjena stare za sjajnu novu, pomoći će da na svoj kuhinjski prostor gledate novim očima.

Promjena vašeg kuhinjskog dekora

Nakon što se odlučite za izgled koji želite, razmislite želite li izvršiti neke promjene u kuhinjskom dekoru. Bojanje kuhinjskih ormarića u drugu boju također može u potpunosti promijeniti estetiku vaše kuhinje. Možete ih odlučiti obojiti sve u jednu boju ili im samo dodati sjajnu završnu obradu. Razmislite o bojanju nježnijim bojama za svijetlu i prozračnu kuhinju. Tamniji tonovi pružit će vašoj kuhinji topliji dojam. Instaliranje svjetla ispod ormarića, također je izvrstan i jednostavan način uljepšavanja vaše kuhinje, a istovremeno joj pruža moderan i elegantan dodir.
Malom dugotrajnom promjenom moći ćete održati svoj kuhinjski prostor svježim i novim, kao i održavanje dizajna koji želite.
 

Dobrodošli u Whirlpool, gdje ravnoteza zivota započinje  kod kuće

Povezana tehnologija:
Whirlpool kombinirani hladnjaci sa SpaceManagement tehnologijom
Pomoću tehnologije za upravljanje prostorom dobit ćete sav prostor i fleksibilnost koja vam je potrebna za lako skladištenje hrane u skladu s vašim potrebama.
Otkrijte više
Povezana tehnologija:
Whirlpool kombinirani hladnjaci sa SpaceManagement tehnologijom
Pomoću tehnologije za upravljanje prostorom dobit ćete sav prostor i fleksibilnost koja vam je potrebna za lako skladištenje hrane u skladu s vašim potrebama.
Otkrijte više